Berghuis bewondert Ajax-duo: 'Daar leer ik ook nu nog van'

Berghuis bewondert Ajax-duo: 'Daar leer ik ook nu nog van'

18 maart - 20:53
57

Steven Berghuis is onder de indruk van Antony en Dusan Tadic bij Ajax. De dertigjarige linkspoot heeft een goede klik met de Braziliaan, terwijl hij van de captain nog steeds leert.

In gesprek met Inside Ajax krijgt Berghuis vragen over zijn connectie met Antony. "We zijn toch twee liefhebbers en linkspoten. Ik moet ook altijd lachen hoe hij mijn naam uitspreekt: Berhaus, Steven Berhaus", lacht de van Feyenoord overgekomen aanvaller annex middenvelder. "Dat zijn wel leuke en mooie dingen."

Vervolgens begint Berghuis over Tadic. "Ik denk dat heel veel jongens dat al gezegd hebben, maar hoe hij sommige dingen aanpakt in zijn voeding, oefeningen en rust, daar leer ik ook nu nog van. Het maakt niet bij Dusan niet uit wanneer hoe laat het is, hij doet altijd zijn oefeningen en programma. Dat is wel iets wat ik meeneem: constant zijn in de dingen die je doet."

Na zijn veelbesproken transfer van afgelopen zomer staat Berghuis vrijwel elke wedstrijd op het veld samen met Antony en Tadic. Normaliter speelt de Oranje-international als aanvallende middenvelder, terwijl Antony en Tadic de flanken bezetten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie