AZ deelt nieuw contract uit aan aanvaller (20): Het voelt heel goed

AZ deelt nieuw contract uit aan aanvaller (20): "Het voelt heel goed"

21-03-2022 18:07
15

Soulyman Allouch heeft maandag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij AZ. De aanvaller tekende bij tot 2024, met een optie voor nog een jaar.

Allouch (20) loopt sinds 2017 rond in de jeugdopleiding van AZ en zet nu een nieuwe stap richting het eerste elftal. "Het voelt heel goed een nieuw contract te tekenen", zegt Allouch op de clubsite. "Ik ben blij dat AZ me het vertrouwen geeft, zodat ik kan laten zien wat ik kan. Daarmee valt een last van mijn schouders. Na mijn blessure heb ik het weer goed opgepakt. Ik heb in de herstelperiode aan mezelf kunnen werken. Ze zeggen altijd dat je na tegenslagen sterker moet terugkomen en dat heb ik zeker gedaan. Ik voel me nu fitter dan ooit en ook mentaal heb ik stappen gezet."

"De komende seizoenen wil ik zo snel mogelijk debuteren in AZ 1 en daar aansluiten bij de trainingsgroep. Dit zodat ik te maken krijg met hogere intensiteit en weerstand. Bij Jong AZ wil ik zoveel mogelijk wedstrijden spelen. Daar heb ik al veel van geleerd. Zo herken ik bijvoorbeeld beter wanneer ik acties kan maken. Het is een stukje ervaring en dat hoop ik nog veel meer op te doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie