'Brugge zet hoog in en is niet onder de indruk van bod van 20 miljoen voor Lang'

'Brugge zet hoog in en is niet onder de indruk van bod van 20 miljoen voor Lang'

23-03-2022 08:01
28

Bij Club Brugge heeft Noa Lang momenteel geen basisplaats, maar toch hoopt men bij de Belgische club een recordbedrag te vangen voor de Nederlander. AC Milan heeft naar verluidt 20 miljoen euro voor hem over, maar daar is Club Brugge niet tevreden mee.

Met dat nieuws pakt Het Laatste Nieuws uit. In 2021 was Lang dé uitblinker bij Brugge, maar de Gouden Schoen ging tot ongenoegen van de Nederlander naar Paul Onuachu van KRC Genk. Het bleek meteen een kantelpunt voor Lang, die sinds dat moment minder goed in zijn vel lijkt te zitten in België. Onder de nieuwe trainer Alfred Schreuder komt hij de afgelopen weken 'slechts' als invaller binnen de lijnen.

Wedden

Meer odds

Ondanks de mindere vorm van Lang heeft AC Milan volgens La Gazzetta dello Sport twintig miljoen euro over voor de vleugelaanvaller. Technisch directeur Paolo Maldini van I Rossoneri zou ook nog enkele bonussen in de deal willen opnemen.

Club Brugge is echter niet tevreden met twintig miljoen euro en hoopt dertig miljoen te ontvangen voor Lang. Dat bedrag ontving de Belgische club afgelopen zomer ook voor Odilon Kossounou, die naar Bayer Leverkusen vertrok. Stiekem hoopt Club Brugge dat Lang nog meer op gaat leveren. Lang staat nog tot medio 2025 onder contract in België, maar hij wil na dit seizoen vertrekken.