Ik ga eigenlijk van de ene naar de andere geweldige club, mooier kan niet

"Ik ga eigenlijk van de ene naar de andere geweldige club, mooier kan niet"

23-03-2022 19:15
10

Luuk Brouwers heeft via de officiële kanalen van Go Ahead Eagles gereageerd op zijn vertrek naar FC Utrecht. Hij ruilt vanaf aankomende zomer de Vetkampstraat in voor het Herculesplein.

Brouwers zette woensdag zijn handtekening onder een contract tot 2027 bij Utrecht en dus komt er na twee jaar een einde aan zijn avontuur bij Go Ahead. "Eigenlijk is precies uitgekomen wat de club en ik voor ogen hadden toen ik in Deventer tekende", zegt Brouwers. "Een jaar ontwikkelen, een jaar bewijzen klaar te zijn voor de volgende stap en dan een mooie transfer maken."

"Ik ga eigenlijk van de ene naar de andere geweldige club, mooier kan niet. Ik verheug me er erg op om voor FC Utrecht te gaan spelen. Uiteraard zal ik voor altijd met een speciaal en dankbaar gevoel terugkijken op mijn tijd bij Go Ahead Eagles. Daarom hoeft niemand eraan te twijfelen dat ik de komende maanden nog alles ga geven, met handhaving als heel mooi doel", zegt Brouwers.

"Ook deze overstap past binnen het beleid dat wij als club in onze positie hebben: een platform bieden aan jonge, talentvolle en gemotiveerde spelers om stappen te zetten", aldus technisch manager Paul Bosvelt. "Luuk heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt en ik denk dat iedereen hem deze stap gunt. Maar eerst gaan we samen met Luuk nog tot en met het einde van dit seizoen strijden voor een heel mooie kroon op zijn tijd bij Go Ahead Eagles."