'Ajax-aanvaller Antony heeft warm pleitbezorger binnen FC Barcelona'

'Ajax-aanvaller Antony heeft warm pleitbezorger binnen FC Barcelona'

24-03-2022 07:39
68

Dani Alves houdt binnen FC Barcelona een lobby voor Antony. De ervaren Braziliaanse vleugelverdediger is bij de Catalanen een warm pleitbezorger van de komst van zijn landgenoot van Ajax, zo beweert UOL Esporte. 

Barça wil zijn aanval komende zomer verder versterken en Leeds United-ster Raphinha en Antony prijken hoog op het lijstje, schrijft het Braziliaanse medium. De rechtsbuiten van Ajax kan op de steun rekenen van Alves in Camp Nou. De twee speelden in 2019 en 2020 samen bij São Paulo en zijn nog steeds goed bevriend. Momenteel spelen ze ook samen in het Braziliaanse nationale team.

Wedden

Meer odds

UOL Esporte vermoedt wel dat het prijskaartje van Antony een obstakel kan zijn. Ajax zou minimaal veertig miljoen euro willen ontvangen voor de 22-jarige dribbelaar. Bovendien tonen ook drie Engelse topclubs, onder wie Liverpool, en Bayern München interesse. 

Barça lijkt momenteel meer werk te maken van de komst van Raphinha. Onder meer transferexpert Fabrizio Romano meldde al dat de La Liga-grootmacht in gesprek is met oud-speler Deco, die de Leeds-aanvaller begeleidt.