'Romero had ver kunnen komen bij PSV, het talent is er namelijk volop'

'Romero had ver kunnen komen bij PSV, het talent is er namelijk volop'

25-03-2022 11:08
40

Jong PSV-assistent Adil Ramzi steekt Maximiliano Romero een hart onder de riem. Volgens de oud-prof heeft de Argentijnse spits onmiskenbaar talent. Romero was donderdag trefzeker tijdens de oefenzege van de Eindhovense beloften op Willem II (1-2).

"Als hij bij Jong PSV speelt, is Maxi een voorbeeld en een prettige jongen in de groep en voegt hij kwaliteit toe", zegt Ramzi, die de honneurs waarnam bij afwezigheid van coach Ruud van Nistelrooy, tegen het Eindhovens Dagblad. "Je ziet dat het een spits is met kwaliteiten. Hij werkt hard voorin, heeft een neusje voor de goal en kan ook anderen in stelling brengen. Als hij fit blijft, denk ik echt dat hij voor PSV waardevol kan zijn."

Tot dusver wordt de 23-jarige Romero echter achtervolgd door blessures, sinds hij in 2018 voor tien miljoen euro werd aangetrokken. "Voor hemzelf is de situatie het moeilijkst geweest. Ik zie altijd een heel gretige speler, die zich dolgraag wil bewijzen en alles wil doen om het team te helpen. Hopelijk kan hij dit seizoen nog belangrijk zijn voor onze club en dan is het mooi dat we daaraan bij Jong PSV een steentje hebben kunnen bijdragen", aldus Ramzi.

Volgens het ED ligt het voor de hand dat PSV hem komende zomer wil verkopen. Ramzi ziet het als een gemiste kans voor beide partijen. "Als zijn lichaam had meegewerkt, ben ik ervan overtuigd dat hij ver had kunnen komen. Het talent is er namelijk volop, dat ziet iedereen."

No Poll