Laporta houdt kaken stijf op elkaar: 'Daar kan ik Barça alleen maar mee schaden'

Laporta houdt kaken stijf op elkaar: 'Daar kan ik Barça alleen maar mee schaden'

25 maart - 21:20
12

FC Barcelona wordt gelinkt aan Erling Haaland en Kylian Mbappé, maar president Joan Laporta weigert om daar inhoudelijk op te reageren. De Spanjaard benadrukt wel dat hij geen transfers zal realiseren die 'de club in gevaar brengen'.

Het is inmiddels algemeen bekend dat Barcelona het financieel zwaar heeft. Toch lijken de Catalanen in de race te zijn voor Mbappé én Haaland. Laporta krijgt eerst vragen over de Franse aanvaller. "Iedereen is vrij om te zeggen en schrijven wat hij wil", begint de preses tegenover Mundo Deportivo.

"Het is onderdeel van de voetbalwereld dat de grote clubs geïnteresseerd zijn in geweldige spelers. Maar ik ga niet over spelers praten en je moet me dat toestaan ​​dat te doen. Ik kan daar alleen maar onze club mee schaden."

Laporta reageert hetzelfde op de geruchten rondom Haaland en Barça. "Ik sta erop dat ik niet over specifieke spelers zal praten, maar ik kan wel zeggen dat we geen enkele transfer zullen afronden die de club in gevaar brengt. Het is een regel die we hebben gevolgd sinds ik weer president ben."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!