'Goed nieuws uit ziekenboeg voor PSV: drietal lijkt op tijd fit voor FC Twente'

'Goed nieuws uit ziekenboeg voor PSV: drietal lijkt op tijd fit voor FC Twente'

27 maart - 21:42
62

André Ramalho maakt mogelijk over een week al zijn rentree bij PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad is het 'waarschijnlijk' dat de Braziliaan weer van de partij is, op bezoek bij FC Twente. Datzelfde geldt voor Jordan Teze en Cody Gakpo.

Eerder op zondag werd al duidelijk dat Ramalho de groepstraining heeft hervat bij PSV, nadat hij maanden was uitgeschakeld met een enkelblessure. Het ED meldde toen dat Ramalho beschikbaar leek voor het slot van het seizoen, maar de verdediger komt mogelijk bij de eerstvolgende PSV-wedstrijd alweer in actie namens de Eindhovenaren.

Teze en Gakpo lijken ook op tijd fit voor het duel in Enschede. De twee vertrokken deze week nog voortijdig bij het Nederlands elftal vanwege blessures, maar staan ook weer op het trainingsveld bij PSV. Teze en Gakpo trainden zondag wel nog apart van de groep.

Het is daarentegen nog de vraag of Érick Gutiérrez in actie kan komen tegen Twente. De middenvelder zit nu bij de Mexicaanse selectie en keert vrijdag pas terug in Eindhoven. Zaterdag om 18:45 begint het duel tussen Twente en PSV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie