Geruchten in Italië: 'Drietal stopt mogelijk bij nationale ploeg na mislopen WK'

Geruchten in Italië: 'Drietal stopt mogelijk bij nationale ploeg na mislopen WK'

27-03-2022 22:05
13

In Italië wordt gesuggereerd dat Ciro Immobile, Lorenzo Insigne en Jorginho mogelijk stoppen bij de nationale ploeg. Het drietal is ook niet van de partij bij een oefenduel met Turkije.

Italië is niet van de partij op het WK in Qatar, door een nederlaag tegen Noord-Macedonië. De kans is aanwezig dat dit ook de laatste wedstrijd van Immobile, Insigne en Jorginho was voor de nationale ploeg, schrijft Corriere dello Sport. Dinsdag komt Italië nog in actie tegen Turkije, maar samen met een aantal andere spelers zijn de drie voortijdig naar huis gegaan.

Er speelt daarnaast meer rondom Immobile, Insigne en Jorginho dan alleen de pijnlijke uitschakeling in de WK-kwalificatie. Zo zouden Insigne en Jorginho 'verloren' zijn. Eerstgenoemde wordt in twijfel getrokken in Napels door zijn aanstaande stap naar Canada, terwijl Jorginho in de laatste maanden meerdere cruciale strafschoppen miste namens Italië. Immobile gaf openlijk toe dat hij 'niet de ideale man' is voor bondscoach Roberto Mancini.

Het is echter nog geen uitgemaakte zaak dat Immobile, Insigne en Jorginho een punt achter hun interlandcarrière zetten. Samen was het drietal tot dusver goed voor 152 interlands.