'Maduro in beeld om in Eredivisie aan de slag te gaan als assistent-trainer'

'Maduro in beeld om in Eredivisie aan de slag te gaan als assistent-trainer'

30-03-2022 21:30
19

Hedwiges Maduro is een gewild man: de trainer van het beloftenteam van Almere City wordt in het geruchtencircuit genoemd bij Jong PSV én staat in de concrete belangstelling van Sparta Rotterdam. Technisch directeur Gerard Nijkamp stelt dat Sparta in gesprek is met Maduro.

Nijkamp heeft aan het Algemeen Dagblad laten weten dat hij Maduro volgend seizoen graag toe zou voegen aan de technische staf van het eerste elftal van Sparta. Bij de Kasteelclub kan Maduro een deel uit gaan maken van de staf van Maurice Steijn, die komend seizoen als hoofdtrainer voor de groep staat in Rotterdam. Hij is de opvolger van Henk Fraser, die na dit seizoen vertrekt.

Maduro wordt gezien als een goede rechterhand van Steijn volgend seizoen, al geeft Nijkamp aan dat er meerdere kandidaten zijn. Maduro wordt ook genoemd bij Jong PSV, waar hij in beeld is om de opvolger te worden van Van Nistelrooy. Of dit met zijn diploma's mogelijk is, moet blijken. De Telegraaf stelt dat Maduro mogelijk als assistent aan de slag kan bij Jong PSV.