Van den Brom vindt weer emplooi en gaat aan de slag in Saoedi-Arabië

Van den Brom vindt weer emplooi en gaat aan de slag in Saoedi-Arabië

31 maart - 22:41
58

John van den Brom is de nieuwe trainer van Al-Taawon. Dat heeft de club uit de Saoedische eerste liga donderdag bekend gemaakt. Van den Brom werd in december nog ontslagen bij KRC Genk.

Na zijn ontslag bij Genk werd Van den Brom genoemd bij diverse clubs in de Eredivisie, maar die gingen om uiteenlopende redenen niet met hem in zee. Van den Brom wees naar verluidt zelf ook de kans om bij Willem II aan de slag te gaan af en heeft nu gekozen voor het avontuur in het Midden-Oosten. Al-Taawon wordt na Genk en Anderlecht zijn derde buitenlandse club.

Onlangs gaf de trainer nog aan tegenover Voetbal International dat hij zin had in een nieuwe uitdaging en dat clubs hem mochten bellen. "Ik heb wel weer lang genoeg thuis heb gezeten. Wat mij betreft kan ik weer beginnen."

Dat doet hij dus bij Al-Taawon. Die club staat momenteel dertiende in de Saoedische competitie en mag niet meer zakken, aangezien het dan degradeert naar het tweede niveau. De voorsprong op de nummer veertien bedraagt maar een punt. Al-Taawon, dat in Buraidah speelt, herbergt met Aschraf El Mahdioui een speler die door Ajax is opgeleid. Christian Luyindama is de bekendste van het stel: hij speelde tot januari van dit jaar voor Galatasaray.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie