Schmidt: veel vraagtekens bij PSV voor Eredivisie-clash met FC Twente

Schmidt: veel vraagtekens bij PSV voor Eredivisie-clash met FC Twente

01-04-2022 15:35
41

PSV-trainer Roger Schmidt kampt met de nodige vraagtekens in aanloop naar het Eredivisie-duel bij FC Twente. De Duitser weet nog niet of hij kan beschikken over Cody GakpoJordan Teze, Érick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré.

Gakpo meldde zich ondanks zijn kwetsuur wel bij Oranje, maar kwam niet in actie. "Gakpo is een vraagteken. Hij heeft de hele week nog niet met de groep getraind, maar gaat dat vanmiddag (vrijdag, red.) wel doen. Hij heeft nog een paar fysieke mankementen. Vandaag zien we hoe het gaat", laat Schmidt weten op het persmoment. Ook Teze en Sangaré verschenen weer op het trainingsveld. "Jordan Teze en Ibrahim Sangaré zijn niet helemaal fit teruggekomen van de interlands. We moeten nog zien of ze wel kunnen spelen in Enschede."

Schmidt heeft goede hoop dat Érick Gutiérrez wel van de partij is. "Érick Gutiérrez is nu nog niet hier, maar is morgen (zaterdag, red.) weer bij ons. Het is goed mogelijk dat hij aansluit, want het is een échte Mexicaan. Dat zijn vechters." Bovendien keert André Ramalho na zijn blessure wellicht terug in de wedstrijdselectie. "Hij heeft de hele week volledig met de groep meegetraind. Maar een week is na drie maanden absentie niet genoeg om topfit te zijn", zegt de oefenmeester over de Braziliaan. "Wel ziet het er erg goed uit. We wachten de training af en dan bepalen we zaterdag of hij speelt."

Verder ontbreken Phillipp Mwene en Ryan Thomas nog tegen Twente. De aftrap in De Grolsch Veste is zaterdag om 18.45 uur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie