Drommel: 'Het was misschien niet handig om na de wedstrijd die ronde te lopen'

Drommel: 'Het was misschien niet handig om na de wedstrijd die ronde te lopen'

02-04-2022 22:37
116

Joël Drommel beleefde een pijnlijke avond in de Grolsch Veste. PSV speelde met 3-3 gelijk tegen FC Twente en volgens de doelman, die bij ESPN voor de camera kwam, waren twee goals van de Tukkers te wijten aan zijn matige ingrijpen.

Via twee goals van Ricky van Wolfswinkel en een treffer van Michel Vlap kwam Twente op 3-0 voor tegen de nummer twee van Nederland. "We begonnen heel slecht en vooral van mij", wist ook Drommel. "Twee goal waren mijn fout, maar dan is de wedstrijd nog niet afgelopen. Soms maak je iets mee wat niet mag gebeuren, maar ik heb wel een hele andere tweede helft gezien."

De goalie uit Bussum hield ondanks de 3-3 wel een slecht gevoel over. "Je baalt natuurlijk, vooral hier. Je hebt hier zo lang gespeeld en dan krijg je best vroeg in de wedstrijd twee van zulke goals tegen. Had ik mijn hoofd omlaag? Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Het kopje moet altijd omhoog."

Na de wedstrijd liep Drommel nog een ereronde en kreeg hij applaus van de fans van Twente. De doelman weet echter niet of hij daar verstandig aan gedaan heeft. "Het was misschien niet handig om dat na zo'n wedstrijd te doen, want ik speelde niet goed en dan is het slimmer om dat op een andere moment te doen. Misschien had ik het een andere keer moeten doen."