Eriksen imponeert bij Brentford: 'Dit is een sprookje dat maar voort blijft duren'

Eriksen imponeert bij Brentford: 'Dit is een sprookje dat maar voort blijft duren'

03-04-2022 09:34
45

Brentford-manager Thomas Frank toont zich dolgelukkig met Christian Eriksen na de stunt tegen Chelsea op Stamford Bridge. De promovendus uit Londen was verrassend met 1-4 te sterk voor de stadgenoot, mede door een treffer van de Deense spelmaker.

Eriksen lijkt bijna tien maanden na zijn hartstilstand weer helemaal de oude. "Christian is een topspeler met een ongelooflijk karakter. Hij brengt kwaliteit en rust in het team", zegt Frank over zijn landgenoot tegen Sky Sports. "Je kan de bal aan Christian geven, want hij vindt altijd wel een oplossing."

Voor de oud-Ajacied was het zijn eerste doelpunt voor Brentford in pas zijn vierde optreden voor de club. Tijdens de interlandperiode schoot hij ook al met scherp tegen het Nederlands elftal en Servië. Frank is enigszins verrast dat Eriksen nu alweer op dit niveau presteert. "Zijn hele lichaam is natuurlijk gecheckt en fysiek zat het wel goed. Daarnaast was Christian vastberaden om naar het WK te gaan. Toch wisten we van tevoren niet hoe snel hij terug zou keren op dit niveau, het is indrukwekkend hoe snel het is gegaan."

"Dit is een sprookje dat maar voort blijft duren en daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee. Ik heb ook tegen hem gezegd dat ik blij ben dat hij na zijn doelpunten voor Denemarken nog wat goals voor ons heeft bewaard", besluit Frank.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie