Van de Beek moet na blessure in warming-up weer passen: volgende kans op 20 april

Van de Beek moet na blessure in warming-up weer passen: volgende kans op 20 april

05-04-2022 15:19
17

Donny van de Beek moet ook de volgende wedstrijd van Everton aan zich voorbij laten gaan. De negentienvoudig Oranje-international viel zondag in de warming-up uit voor het duel met West Ham United en is er midweeks tegen concurrent Burnley ook niet bij.

Dat heeft manager Frank Lampard daags voor die kelderkraker laten weten tijdens zijn persconferentie. "Donny zal er morgen (woensdag, red.) niet bij zijn. Hij kampt met een kleine dijblessure. Hij kan komend weekend sowieso al niet spelen tegen Manchester United (de club die hem verhuurt aan Everton, red.), dus we gaan hem weer optrainen."

Van de Beek kampte voor de interlandperiode ook al met fysieke ongemakken en kwam op 13 maart voor het laatst in actie tegen Wolverhampton Wanderers. De volgende wedstrijd waar hij op kan mikken is Leicester City-thuis op 20 april. Zijn teamgenoten spelen woensdag een uiterst belangrijke wedstrijd tegen Burnley: de nummers zeventien en negentien van de Premier League staan op slechts vier punten van elkaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s