'Feyenoord versterkt onderhandelingspositie na nieuwe interesse uit Frankrijk'

'Feyenoord versterkt onderhandelingspositie na nieuwe interesse uit Frankrijk'

6 april - 18:43 Laatste update: 18:53
47

Luis Sinisterra heeft niets te klagen over een gebrek aan belangstelling. De 22-jarige buitenspeler van Feyenoord kan met Lille OSC een nieuwe club met interesse aan het lijstje potentiële nieuwe werkgevers toevoegen. Naar verluidt hebben de Fransen zelfs al gesproken met de Colombiaan. 

Dat Sinisterra Feyenoord geregeld bij de hand neemt, is in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. L'Équipe meldt dat Lille een poging wil doen om de Colombiaan los te weken bij de Stadionclub. Er zou al een ontmoeting hebben plaatsgevonden tussen de afgevaardigden van Sinisterra en de Franse club, waar onder andere Sven Botman onder contract staat. OGC Nice houdt de ontwikkelingen rondom de Feyenoorder ook nauwlettend in de gaten. 

De Franse interesse komt de Rotterdammers niet slecht uit. SSC Napoli wil Sinisterra dolgraag naar Italië houden, terwijl eerder bekend werd dat Arsenal, Atlético Madrid en Bayer Leverkusen als kapers op de kust liggen. Feyenoord wil het transferrecord met een verkoop van Sinisterra verbreken. Het record stamt uit 2006 en staat op naam van Dirk Kuyt, die Feyenoord voor achttien miljoen euro verruilde voor Liverpool. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie