Mvogo happy na nieuwe kans bij PSV: 'Ik moest bij elke bal gefocust zijn'

Mvogo happy na nieuwe kans bij PSV: 'Ik moest bij elke bal gefocust zijn'

07-04-2022 23:24
61

Yvon Mvogo is uiteraard happy na zijn optreden tegen Leicester City. De doelman van PSV mocht zichzelf weer laten zien in de basis en hield de nul.

PSV speelde in Engeland doelpuntloos gelijk tegen Leicester, waardoor de halve finale van de Conference League nog in zicht is. "Dit is een beloning voor het hele team, want we hebben veel gevochten en gerend", vertelt Mvogo voor de camera van ESPN. "We hebben iets meer moeten lijden dan normaal, maar dat hoort erbij. Ik ben blij voor het team."

Mvogo hoorde voor het duel met Leicester ineens dat hij weer de kans zou krijgen bij PSV. "Het was een rare week, ja. Als keeper moet je altijd ready zijn: alles kan gebeuren. Dat was nu het geval. Ik ben blij om op het veld te staan, voor deze geweldige fans."

"Ik heb lang niet gespeeld", gaat Mvogo verder. "Het was dus goed voor me om weer wat speelminuten te maken. Ik moest bij elke bal gefocust zijn, maar ik wist dat ik vandaag veel te doen zou krijgen. Voor een keeper is dat altijd makkelijk. Of ik er volgend weekend (tegen RKC Waalwijk, red.) weer in sta? Dat moet je aan de coach vragen, maar ik ben er klaar voor."