Feyenoord mist drietal in Almelo, Slot weigert Slavia-return te bespreken

Feyenoord mist drietal in Almelo, Slot weigert Slavia-return te bespreken

08-04-2022 16:58
22

Feyenoord moet het zondag tegen Heracles Almelo nog altijd stellen zonder Lutsharel Geertruida. De verdediger is niet op tijd hersteld van zijn blessure en mist na de duels met Willem II en Slavia Praag ook het treffen in Almelo.

Naast Geertruida kan Arne Slot zondag ook niet beschikken over de langdurig geblesseerden Justin Bijlow en Philippe Sandler, meldt Feyenoord op de clubsite. Laatstgenoemde hervatte deze week wel de veldtraining. Op het drietal na is de Feyenoord-selectie ongeschonden uit de eerste Conference League-kwartfinale tegen Slavia (3-3) gekomen.

Arne Slot blikt op de eigen kanalen vooruit op de wedstrijd tegen Heracles en wil niet vooruitkijken op de return in Tsjechië volgende week donderdag. "We zullen eerst klaar moeten zijn voor komende zondag", stelt de oefenmeester. "Het belang van de wedstrijd tegen Heracles is, in deze fase van de competitie, groot."

De Rotterdammers staan drie punten voor op AZ en FC Twente, die de vierde en vijfde plaats op de ranglijst bezetten. De achterstand op nummer twee PSV bedraagt zeven punten.