Slot en Pusic wekken onbegrip na woedeaanval: 'Feyenoord-onwaardig gedrag'

Slot en Pusic wekken onbegrip na woedeaanval: 'Feyenoord-onwaardig gedrag'

08-04-2022 19:31
102

Wim Kieft staat te kijken van het gedrag dat Arne Slot vertoonde tijdens de Conference League-kwartfinale tegen Slavia Praag (3-3). De analist noemt het 'Feyenoord-onwaardig gedrag' dat langs de kant plaatsvond. 

De arbiter van dienst haalde de woede van de technische staf van de Rotterdammers op zijn hals bij het goedkeuren van de 1-1. Marino Pusic werd zelfs met rood naar de tribune gestuurd. 'Arne Slot was niet in zijn hum tijdens Feyenoord-Slavia Praag. Daar kwam het gedrag bij van assistent Marino Pusic. Niet voor het eerst draaide Pusic door en hij kreeg terecht rood. Feyenoord-onwaardig gedrag', stelt Kieft in zijn column voor De Telegraaf.

'Je verwacht echter geen stampvoetende Arne Slot, die op zijn dug-out slaat en tekeergaat tegen de grensrechter en vierde man', vervolgt de voormalig international, die hoopt dat het woedeuitbarstingen van de Feyenoord-trainer eenmalig waren. 'Soms gaat het fout of is er geen VAR om een buitenspeldoelpunt af te keuren, maar blijf jezelf. Ik neem tenminste aan dat dit niet de ware Arne Slot was.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie