Ronaldo biedt excuses aan na uitbarsting richting Everton-fan

Ronaldo biedt excuses aan na uitbarsting richting Everton-fan

09-04-2022 23:47
43

Cristiano Ronaldo gaat door het stof nadat hij zaterdag een telefoon uit de handen sloeg van een toeschouwer. De Portugese ster was zijn frustraties niet de baas na de 1-0 nederlaag van Manchester United tegen Everton op Goodison Park.

Door de nederlaag bleef United steken op de zevende plek in de Premier League, met een achterstand van zes punten op Tottenham Hotspur, dat de felbegeerde vierde plaats in handen heeft met het oog op een Champions League-ticket.

Wedden

Meer odds

Na afloop doken beelden op van Ronaldo, die een mobiel uit de handen van een Everton-fan zou hebben geslagen. Op de beelden werd dat overigens niet helemaal duidelijk, maar de 37-jarige aanvaller biedt nu wel zijn excuses aan. 'Het is nooit eenvoudig om met emoties om te gaan op moeilijke momenten zoals we die nu meemaken', schrijft hij op Instagram. 'Maar we moeten altijd respectvol blijven en een voorbeeld zijn voor jongeren die van voetbal houden.'

'Ik wil mijn excuses aanbieden voor mijn uitbarsting en, indien mogelijk, wil ik deze toeschouwer uitnodigen voor een wedstrijd op Old Trafford, als teken van fairplay en sportiviteit', besluit Ronaldo.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)