Blind niet bang voor interesse in Ajacieden: 'Geeft juist zelfvertrouwen'

Blind niet bang voor interesse in Ajacieden: 'Geeft juist zelfvertrouwen'

10-04-2022 12:33
72

Daley Blind moest het de laatste weken ontgelden bij de fans van Ajax, maar zaterdag tegen Sparta werd hij weer toegezongen. De 32-jarige international werd zelfs uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd, maar hij houdt zijn mening daarover voor zich.

"Ik wil daar eigenlijk niets over zeggen", reageert Blind op de persconferentie over de twee uitersten. De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij concludeert dat het de routinier raakt. "Dat bepaal jij. Ik wil er gewoon niets over kwijt, anders staan de kranten er weer vol mee. Daar heb ik geen trek in."

Wedden

Meer odds

Blind liet zich wel uit over de interesse van grote clubs in diverse spelers van Ajax én trainer Erik ten Hag, die hard op weg lijkt naar Manchester United. Hij denkt niet dat dit ten koste gaat van de focus in de titelrace. "Dat zou je ook aan hen moeten vragen, maar het lijkt me dat je juist veel zelfvertrouwen krijgt als je in verband wordt gebracht met andere clubs. Ik denk niet dat het een probleem is."

"Het is bij Ajax altijd zo geweest dat er aan spelers getrokken wordt. Dat is niets nieuws. De een gaat er anders mee om dan de ander, maar ik denk niet het een probleem is", besluit Blind.