'Feyenoord streept naam weg van lijst met zomerse transfertargets'

'Feyenoord streept naam weg van lijst met zomerse transfertargets'

11-04-2022 16:02
48

Kastriot Imeri (foto rechts) lijkt niet langer een optie voor Feyenoord in de komende transferwindow. Volgens 1908.nl verkent de club nog wel de markt, maar kijkt men vooral naar 'de Guus Til-situatie'.

In januari zag Feyenoord in Imeri een mogelijke opvolger van Til. Nu denken de Rotterdammers daar anders over: bij Feyenoord verwachten ze dat Imeri niet helemaal in het systeem van trainer Arne Slot zal passen. Bij zijn huidige club, Servette FC, speelt de Zwitser namelijk vaker links en centraal op het middenveld, in plaats van in een aanvallende rol.

De recente prestaties van Imeri zouden ook voor twijfel zorgen bij Feyenoord. Desondanks was de international in zijn laatste vier competitieoptredens goed voor drie goals en één assist. Feyenoord zal de markt nu verder verkennen, in de zoektocht naar een mogelijke vervanger van Til. De Stadionclub zal echter vooral focussen op het mogelijk behouden van Til zelf.

De Oranje-international wordt namelijk gehuurd van Spartak Moskou. In Rusland was Til echter niet gelukkig, dus een langer verblijf in Rotterdam is zeker niet uitgesloten. In Moskou heeft Til nog een tweejarig contract, maar door de Russische inval in Oekraïne zullen er komende zomer mogelijk speciale voorwaarden gelden op de transfermarkt.