Madueke mogelijk terug tegen Ajax, Boscagli-nieuws komt hard aan: Heel slecht

Madueke mogelijk terug tegen Ajax, Boscagli-nieuws komt hard aan: "Heel slecht"

13-04-2022 14:40
33

PSV-trainer Roger Schmidt bevestigt dat het seizoen van Olivier Boscagli erop zit: de Monegask moet aan zijn knie geopereerd worden en staat aan de vooravond van een langdurige revalidatieperiode. Noni Madueke liep zondag tegen RKC Waalwijk ook een blessure op, maar er is een kans dat hij zondag weer de bekerfinale kan spelen.

PSV maakte woensdag bekend dat de blessure van Boscagli veel ernstiger blijkt te zijn dan aanvankelijk gedacht. "Dit is heel slecht voor ons", aldus Schmidt tijdens zijn daaropvolgende perspraatje, geciteerd door de NOS. "Olivier was in vorm en hij speelde goed in de eerste wedstrijd tegen Leicester. We hebben nu niet veel opties meer, maar we geloven in onszelf. We hebben in Leicester laten zien waarom we in de kwartfinales staan. De verschillende zullen klein zijn", doelt hij op de Conference League-wedstrijd tegen Leicester City van donderdag.

Wedden

Meer odds

Noni Madueke liep zondag tegen een spierblessure aan en zal er tegen The Foxes ook niet bij zijn. Schmidt koestert echter de hoop dat de Engelsman daarna weer zijn rentree kan maken: dat Madueke de bekerfinale tegen Ajax nog haalt, is niet volledig uitgesloten.