Slot zegt weinig over Feyenoord-elftal: 'Zou dom zijn om dat te vertellen'

Slot zegt weinig over Feyenoord-elftal: 'Zou dom zijn om dat te vertellen'

13-04-2022 21:31
12

Arne Slot is niet van plan om Slavia Praag ook maar iets wijzer te maken in aanloop naar de Conference League-return. De trainer van Feyenoord houdt de kaken stijf op elkaar als hem gevraagd wordt naar de invulling van de spitspositie.

Afgelopen donderdag verraste Slot door voor Bryan Linssen te kiezen en Cyriel Dessers naast zich op de bank te houden. Dat wil niet zeggen dat dat in Praag ook zo zal zijn. "We wilden de tegenstander het vuur aan de schenen leggen door met het thuispubliek de druk naar voren te leggen", legt de oefenmeester uit op de persconferentie, opgetekend door RTV Rijnmond. "Morgen is het echter geen thuiswedstrijd."

Slot is niet van plan om ook maar iets over de opstelling van de Stadionclub prijs te geven en dus blijft het ook onduidelijk wie in de punt van de aanval zal staan. Pas vlak voor de wedstrijd zal duidelijk worden of Dessers of Linssen vanaf de aftrap zal spelen. "Ze ontlopen elkaar weinig. Het zou dom zijn om nu te zeggen wie er gaat spelen. Laten we vooral onduidelijk zijn voor de tegenstander."