'Het vertrek van Schmidt bij PSV zal een grote klap zijn, we spelen goed'

'Het vertrek van Schmidt bij PSV zal een grote klap zijn, we spelen goed'

16-04-2022 09:56
72

Erick Gutíerrez had liever gezien dat Roger Schmidt bij PSV was gebleven. Onder de Duitser heeft de Mexicaan minuten gemaakt, Gutíerrez was een tijdje min of meer vergeten in Eindhoven, al had dat ook te maken met blessures.

"Natuurlijk ga ik hem missen", zegt Gutíerrez tegen BolaVip over Schmidt. "Zijn vertrek zal een grote klap zijn omdat we goed spelen en ik had graag gezien dat hij volgend seizoen zou blijven. Het lijkt erop dat hij naar Benfica gaat, maar tot nu toe heeft hij ons niets verteld en zijn het mediaberichten." 

Gutíerrez is tevreden met wat Schmidt PSV heeft gebracht. "De waarheid is dat Schmidt vanaf het begin heel duidelijk tegen ons is geweest. De waarheid is dat, ondanks wat er gisteren is gebeurd, het team het heel goed doet", doelt de Mexicaan op de uitschakeling tegen Leicester City.

"Het waren zeer moeilijke wedstrijden die veel energie hebben geëist veroorzaakt. Ondanks het vertrek van Schmidt heeft hij een geweldige sfeer behouden, zowel in de club als in de kleedkamer."