'Zijn ook andere jonge spelers die op zijn plek hadden gehoopt bij Ajax'

'Zijn ook andere jonge spelers die op zijn plek hadden gehoopt bij Ajax'

17 april - 07:28 Laatste update: 09:56
91

De kans is groot dat Mohamed Ihattaren zondagavond bij de wedstrijdselectie zit in de bekerfinale tussen PSV en Ajax. Sjaak Swart en Aad de Mos kijken uit naar het treffen en zien zowel voor- als nadelen voor het meenemen van Ihattaren. 

"Ik vind dat leuk", begint Swart in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik heb ook heel leuk contact met hem. Hij vond het prachtig toen we in het begin kwamen kijken. Het zou fantastisch zijn als ze 'm bij Ajax weer aan de praat krijgen. Hij heeft absoluut kwaliteiten, maar moet wat slimmer worden en niet overal op ingaan."

De Mos ziet ook enkele struikelblokken bij het opnemen van Ihattaren in het eerste elftal. "Ik kan me wel voorstellen dat er ook jonge spelers zijn die zelf op zijn plek hadden gehoopt. Naci Unuvar leek even de weg kwijt, maar is door Heitinga weer op het paard gezet. Hij heeft een paar geweldige wedstrijden gespeeld. Ik kan me voorstellen dat hij denkt: waarom hij wel en ik niet?"

"Zijn gewicht is al behoorlijk op peil", voegt Swart nog toe. "Hij vindt het prachtig en heeft het nu echt naar zin bij Ajax", besluit Mister Ajax. "Voor PSV is het niet prettig. Zij krijgen een aandachtspuntje bij. Typisch Ajax om dat te doen", besluit De Mos op zijn beurt. Ajax en PSV staan zondagavond om 18.00 uur tegenover elkaar in de finale van de KNVB Beker. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie