'Fernandes betrokken bij auto-ongeluk, Man United-middenvelder lijkt ongedeerd'

'Fernandes betrokken bij auto-ongeluk, Man United-middenvelder lijkt ongedeerd'

18-04-2022 12:59
10

Bruno Fernandes was maandagochtend betrokken bij een auto-ongeluk, zo melden Engelse media. Het lijkt erop dat de middenvelder van Manchester United geen serieuze verwondingen heeft opgelopen.

Fernandes was op tweede paasdag onderweg in een Porsche, toen hij betrokken raakte bij een auto-ongeluk. Over de oorzaak, ernst en details van de crash is nog veel onduidelijkheid. Volgens de eerste berichten hebben alle betrokkenen geen serieuze verwondingen overgehouden aan het ongeval.

Volgens Sky Sports staat Fernandes later op maandag zelfs weer op het trainingsveld bij Manchester United. Manchester United heeft nog niet gereageerd op het ongeluk. Als manager Ralf Rangnick de pers te woord staat, wordt er een update verwacht over de creatieveling.

Dinsdag staat de North West Derby - het treffen tussen United en Liverpool - op het programma. Voor Man United is het van groot belang dat Fernandes van de partij is, omdat de ploeg moet winnen om vol in de race te blijven voor Champions League-kwalificatie.