'Dumfries heeft zich al in de kijker van Duitse en Engelse giganten gespeeld'

'Dumfries heeft zich al in de kijker van Duitse en Engelse giganten gespeeld'

21-04-2022 11:50
46

Denzel Dumfries heeft zich na een jaar buffelen op de rechterkant bij Internazionale al in de belangstelling van twee absolute topclubs gespeeld. Volgens Tuttosport houden Tottenham Hotspur en Bayern München de situatie van de back in de gaten.

Dumfries kwam afgelopen zomer over van PSV en heeft zich na een moeizame start in de basis van de Nerazzurri gespeeld. Tot dusver kwam hij tot 28 wedstrijden in de Serie A, waarvan zeventien in de basis, en dat was genoeg om de interesse van Spurs en Bayern te wekken.

De club uit Noord-Londen heeft al 'initiërende gesprekken' met Inter gevoerd, zo schrijft Tuttosport. Naar verluidt zou een bedrag van veertig miljoen euro genoeg moeten zijn om Dumfries, die komende zomer nog drie jaar vastligt, over te nemen. Tottenham heeft echter ook Torino-back Wilfried Singo op de korrel en zal een keuze moeten maken.

De belangstelling van Bayern in Dumfries is minder serieus, mede ook omdat Noussair Mazraoui transfervrij naar Zuid-Duitsland lijkt te gaan verkassen. Mocht daar toch een kink in de kabel komen, dan kan de Oranje-international alsnog een belangrijke optie voor Der Rekordmeister worden.