Update over situatie Dessers bij Genk: 'We hebben met Cyriel gesproken'

Update over situatie Dessers bij Genk: 'We hebben met Cyriel gesproken'

21 april - 20:25
50

Cyriel Dessers is na dit seizoen zeker weer welkom bij KRC Genk. De Belgische club verhuurt de aanvaller dit seizoen aan Feyenoord, dat een optie tot koop heeft weten te bemachtigen. Dat hoeft volgens Genk echter niet te betekenen dat Dessers niet terugkeert naar België.

"Bepaalde individuen zijn niet meer welkom", geeft Dimitri de Condé, Head of Football bij Genk, aan in gesprek met Het Laatste Nieuws. Dat geldt echter niet voor Dessers. Feyenoord heeft een aankoopoptie van vier miljoen euro bedongen, maar er wordt verwacht dat dit te duur is. 

"Een maand geleden hebben we met Cyriel en zijn entourage gesproken", vertelt De Condé. "Hij is altijd welkom geweest in Genk en ik als TD ontvang hem met open armen. Ik denk dat zijn rol in de kleedkamer ook is onderschat. Vorig jaar was hij in zijn rol heel belangrijk voor de ploeg."

Genk heeft het niet in eigen hand. Mocht Feyenoord alsnog vier miljoen op tafel kunnen leggen, dan kan de spits in Rotterdam blijven. "Het verrast me niet dat hij het goed doet bij Feyenoord", aldus De Condé. "Hopelijk kan hij nog van waarde zijn voor Genk. Als hij dat anders ziet, zullen we ernaar moeten handelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie