Mulder bekijkt Man U en adviseert Ten Hag: 'Zijn er zoveel die klasse beter zijn'

Mulder bekijkt Man U en adviseert Ten Hag: 'Zijn er zoveel die klasse beter zijn'

23-04-2022 14:50
24

Youri Mulder heeft tijdens de eerste helft van Arsenal-Manchester United het belangrijkste pijnpunt van Manchester United – de toekomstige werkgever van Erik ten Hag – gezien. De Ziggo Sport-analist schrok van het middenveld van The Mancunians.

De na dit seizoen vertrekkende Nemanja Matic begon in Noord-Londen samen met Scott McTominay in het blok voor de verdediging. De afstemming tussen de twee was echter niet op orde, zag Mulder. "Moet je kijken wat een gat daar, daar kan Arsenal steeds tussendoor voetballen. Dat is niet goed, Odegaard is continu vrij, je moet dat een beetje dicht metselen met zijn tweeën. En ze veroveren geen ballen. Moet je eens kijken hoe dat dan ook terug hobbelt."

Mulder zou ook wel weten wat hij als eerste zou aanpakken, als hij Ten Hag was. "Als ik dat zo zie, dan zou er voor mij maar één plek voor verbetering vatbaar zijn: dat is die positie. Je hebt daar een Verratti nodig. Er zijn in Europa talloze te krijgen die een klasse beter zijn dan Fred, Matic en McTominay."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s