Schöne treurt na nederlaag: 'Je kan het nog wel vijf minuten opbrengen, toch?'

Schöne treurt na nederlaag: 'Je kan het nog wel vijf minuten opbrengen, toch?'

23-04-2022 19:10
27

Lasse Schöne baalt van de nederlaag tegen Ajax. De NEC'er zag zijn ploeg na rust de overhand hebben en is teleurgesteld dat het gelijke spel niet uit het vuur werd gesleept. 

Door een late goal van Brian Brobbey bleven de Nijmegenaren met lege handen achter. "We hebben er alles aan gedaan", sombert Schöne na afloop bij ESPN. "Je ziet dat we de beste kansen hebben. Eén slippertje en je verliest", doelt de Deen op de goal van Brobbey. "Tuurlijk is het vermoeidheid, maar je kan het nog wel vijf minuten opbrengen, toch?"

"Als je ziet wat voor kansen we gecreëerd hebben tegen Ajax, dan doe je jezelf tekort", benadrukt Schöne. "Dan maak je hem niet en krijg je de deksel op de neus, dat is zonde." De NEC-middenvelder is van mening dat zijn ploeg ondanks de nederlaag tevreden terug kan kijken op het vertoonde spel. "Of ik ook ergens blij ben dat Ajax gewonnen heeft? Nee, nee, ik voetbal bij NEC. Als ik hem op mijn slof had, dan schoot ik hem erin. Ik hoop dat Ajax kampioen wordt, maar vandaag had ik graag gewonnen."