Noodlot slaat na knieblessure weer toe voor St. Jago: Zag er niet goed uit

Noodlot slaat na knieblessure weer toe voor St. Jago: "Zag er niet goed uit"

24-04-2022 17:33
49

FC Utrecht leek op weg naar een verdienstelijk punt op bezoek bij Feyenoord, maar in de slotfase ging alles mis: eerst viel Tommy St. Jago uit met een ogenschijnlijk zware blessure, daarna verloren de tien Utrechters alsnog in minuut 96. Routinier Willem Janssen baalt er stevig van.

St. Jago moest bijna het volledige seizoen missen vanwege een knieblessure, is net weer fit en verliet het veld van De Kuip zondag per brancard. Het lijkt erop dat de 22-jarige verdediger voorlopig weer in de lappenmand zit. "Klote dat we Tommy St. Jago volgens mij weer met een hele zware blessure moeten missen", maakt Janssen in gesprek met ESPN de schade op. "Dat is verschrikkelijk. Laten we nog even afwachten, maar het zag er niet goed uit."

Wedden

Meer odds

FC Utrecht was al uitgewisseld en moest de wedstrijd met één man minder uitspelen. Dankzij een bevlieging van Sinisterra ging het in de zesde minuut van de extra tijd alsnog mis, tot afgrijzen van Janssen. "Je zegt de hele week dat je Sinisterra buitenom moet laten gaan. En dan doe je dit in de laatste minuut… "