'Beweging bij PSG na landstitel: Pochettino vertrekt, Zidane is droomopvolger'

'Beweging bij PSG na landstitel: Pochettino vertrekt, Zidane is droomopvolger'

24 April - 19:45
25

Alles wijst erop dat Mauricio Pochettino binnenkort geen trainer van Paris Saint-Germain meer is. Club en trainer willen volgens Le Parisien niet meer verder met elkaar. Er moet alleen nog een akkoord komen over de financiële afwikkeling van het ontslag. Tottenham Hotspur-manager Antonio Conte zou zichzelf al hebben aangeboden in Parijs, terwijl de clubleiding hoopt op Zinédine Zidane.

Pochettino legde zaterdagavond beslag op de landstitel met PSG. Toch wil het bestuur van de club dat de Argentijn niet nog een seizoen voor de groep staat. Dat meldt Le Parisien. PSG is niet blij met de Europese resultaten die Pochettino boekte met de club. De oefenmeester wil zelf overigens ook vertrekken uit de Franse hoofdstad.

Als PSG het contract van Pochettino af wil kopen, dan zal het vijftien miljoen euro moeten storten op de rekening van de oud-verdediger. Het lijkt erop dat Pochettino pas na dit seizoen zijn spullen zal moeten pakken.

Er is ook al beweging rondom de opvolging van de Zuid-Amerikaan. Zo zou Spurs-manager Conte zijn interesse in de job kenbaar hebben gemaakt. Voor PSG is Zidane de droomkandidaat, maar de legendarische middenvelder hoopt bondscoach van Frankrijk te worden na het WK in Qatar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s