Janssen verrast door The Guardian: 'Niet zelf geschreven, laat dat duidelijk zijn'

Janssen verrast door The Guardian: 'Niet zelf geschreven, laat dat duidelijk zijn'

24-04-2022 20:08
8

Willem Janssen was 'een beetje verrast' over het resultaat van zijn interview met The Guardian. De centrale verdediger van FC Utrecht had een interview met de Engelse krant over Erik ten Hag, maar The Guardian publiceerde dat in de vorm van een opiniestuk.

De overstap van Ten Hag naar Manchester United is het onderwerp van gesprek in Engeland. Janssen werkte bij FC Utrecht onder de huidige coach van Ajax, waardoor The Guardian hem benaderde. "Ik dacht: ik pak moment lekker even", lacht Janssen na Feyenoord-FC Utrecht (2-1) voor de camera van de NOS.

"Ik heb het niet zelf geschreven, laat dat duidelijk zijn. Leek het wel zo? Ik was ook een beetje verrast", gaat de aanvoerder van FC Utrecht verder. "Ik wist wel dat het in The Guardian gepubliceerd werd, maar volgens mij was het gewoon een interview."

Janssen grapt dat hij Ten Hag een goede dienst heeft bewezen met zijn lovende woorden "Dat is gekheid natuurlijk, maar het is wel leuk. Of ik de verplichting voelde om lovend te zijn? Nee, totaal niet. Ik gaf gewoon mijn mening over hoe ik gewerkt heb met Erik. Ik denk dat alle spelers die met hem werkten lovend zijn. Dan is het logisch dat mijn mening in zo'n stuk louter positief is."