Van Wonderen erkent Friese interesse: 'We zijn met Andries in gesprek'

Van Wonderen erkent Friese interesse: 'We zijn met Andries in gesprek'

25-04-2022 09:17
8

De overgang van Go Ahead Eagles-sluitpost Andries Noppert naar sc Heerenveen lijkt steeds dichter bij te komen. Kees van Wonderen beaamt dat hij Noppert graag meeneemt naar Friesland. 

Noppert beleeft sinds hij de voorkeur kreeg boven Warner Hahn een ijzersterk seizoen bij Go Ahead. Al geruime tijd gaan er geruchten dat Van Wonderen ook bij Heerenveen graag de beschikking heeft over de boomlange doelman. "Het zou kunnen, alleen ik maak keuzes op basis van gevoel en vertrouwen", zegt Noppert tegenover ESPN. "Ik ga met iedereen netjes het gesprek aan en dan ga ik met mijn boerenverstand nadenken wat de beste optie is."

Van Wonderen, die vanaf volgend seizoen aan het roer bij Heerenveen staat, erkent de interesse in Noppert. "We zijn met Andries in gesprek. Hij doet het geweldig", aldus de succestrainer van Go Ahead. "Hij woont in de buurt van Friesland en wil graag die kant op. Alleen, hij heeft ook meer opties, dus daarin moet je tot elkaar zien te komen. Daar zijn we over aan het praten."

De sluitpost van Kowet beschikt over een aflopend contract in Deventer. Desondanks hoopt de promovendus langer met Noppert door te gaan.