Barcelona komt met blessurenieuws na ongelukkig optreden van Dest

Barcelona komt met blessurenieuws na ongelukkig optreden van Dest

25-04-2022 14:31
8

Sergiño Dest heeft een blessure overgehouden aan de met 0-1 verloren thuiswedstrijd tegen Rayo Vallecano. De rechtsback, die zijn directe tegenstander het enige doelpunt van de wedstrijd zag maken, moet de komende wedstrijden toekijken.

Dest speelde om meerdere redenen geen gelukkig wedstrijd. Eerst zag hij dat Álvaro, zijn directe tegenstander, de 0-1 namens Rayo maakte in Camp Nou en later viel de Nederlandse Amerikaan ook nog eens geblesseerd uit. Barcelona heeft nu wereldkundig gemaakt waar de back mee kampt.

Op de sociale kanalen van Barça valt te lezen dat Dest een hamstringblessure heeft opgelopen en dat het niet duidelijk is wanneer hij weer terug verwacht mag worden. Dat zal afhangen van zijn herstel, maar zeker lijkt wel dat de voormalig Ajacied minstens een paar weken toe zal moeten kijken.

Dit seizoen kwam de vleugelverdediger in 21 competitiewedstrijden in actie namens Barcelona, waarvan zeventien als basisspeler. Een doelpunt maken lukte hem in die duels niet. Vorig jaar vond Dest in dertig competitieduels nog twee keer de netten.