'Linssen spreekt na toestemming van Feyenoord concreet met Japanse topclub'

'Linssen spreekt na toestemming van Feyenoord concreet met Japanse topclub'

25-04-2022 15:29 Laatste update: 15:51
62

Urawa Red Diamonds is de Japanse club die interesse heeft in Bryan Linssen. Dat heeft Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, bevestigd tegenover Voetbal International.

De Stadionclub heeft er geen problemen mee dat Linssen met Urawa Red Diamonds spreekt, dat hem nu tijdens de onderhandelingen over wil halen om de stap naar Japan te maken. Van Feyenoord hoeft de Limburgse aanvaller echter niet weg. Urawa is een topclub in Japan, maar staat nu teleurstellend tiende.

Zelf zou Linssen open staan voor een avontuur in het buitenland. Eerder was een club uit Dubai al concreet, maar toen koos de kleine spits voor een transfer naar Feyenoord. Nu zou hij met een avontuur in Japan iets af kunnen vinken van de bucketlist, schrijft VI.

Dit seizoen scoorde Linssen al twaalf keer en leverde hij acht assists af, hoewel hij geen basisplaats meer heeft onder trainer Arne Slot. Die geeft de laatste weken de voorkeur aan Cyriel Dessers. De oefenmeester heeft wel veel waardering voor de inzet en de rol in de kleedkamer van Linssen.