PSV benadert mogelijke Van Nistelrooy-opvolger: 'We zijn met elkaar in gesprek'

PSV benadert mogelijke Van Nistelrooy-opvolger: 'We zijn met elkaar in gesprek'

26 April - 07:54
10

Adil Ramzi lijkt de opvolger van Ruud van Nistelrooy bij Jong PSV te worden. De Eindhovense club is met de 44-jarige oud-aanvaller in gesprek over diens debuut als eindverantwoordelijke in het profvoetbal. 

Ramzi heeft zijn opleiding coach betaald voetbal bijna afgerond, waardoor hij komende zomer kan instappen bij Jong PSV. "Ik vind het heel eervol dat ik daarvoor gevraagd ben en heb ook de ambitie om dit te gaan doen", wordt hij geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "PSV is een prachtige club en ik vind het geweldig om in deze fase van mijn loopbaan talenten te mogen helpen met hun stappen in het profvoetbal."

"We zijn met elkaar in gesprek", vervolgt Ramzi, die erkent dat Van Nistelrooy achter zijn benoeming staat. "Ruud heeft mij de ruimte gegeven om als trainer stappen te kunnen maken. Daar ben ik hem dankbaar voor, omdat het als een vorm van waardering voelt. Er was altijd de mogelijkheid om dingen in te brengen en ik heb de samenwerking als prettig ervaren."

Maandagavond zat Ramzi als hoofdtrainer van Jong PSV op de bank tegen MVV (2-2). Van Nistelrooy deed een stap opzij, omdat de 37-voudig Marokkaans international vanwege zijn opleiding eenmaal voor de groep moest staan. "Vanavond smaakte naar meer. Hopelijk kunnen we de gesprekken binnenkort positief afronden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s