'Bekerwinnaar Betis pakt door en bevrijdt Real Madrid van overbodige spelmaker'

'Bekerwinnaar Betis pakt door en bevrijdt Real Madrid van overbodige spelmaker'

26 April - 12:09
17

Isco is volgens Spaanse media hard op weg naar Real Betis. De aanvallende middenvelder van Real Madrid zit al een tijdje op een zijspoor in Santiago Bernabéu, maar kan na dit seizoen transfervrij vertrekken.

Door die status was er veel interesse voor de dertigjarige spelmaker, maar het is Betis dat volgens AS met Isco aan de haal gaat. Daar wordt de Spanjaard naar alle waarschijnlijkheid herenigd met Manuel Pellegrini, de trainer die hem liet doorbreken bij Málaga tussen 2011 en 2013. Om Isco definitief binnen te kunnen halen, moet de bekerwinnaar van Spanje wel nog wat ruimte maken.

Het budget kan vergroot worden door het halen van Champions League-voetbal of het verkopen van een waardevolle speler. Dat zou dan Guido Rodríguez of Nabil Fekir moeten zijn. Betis lijkt rekening te houden met een vertrek van laatstgenoemde, omdat Isco dan meteen de rol van Fekir in kan gaan vullen in Estadio Benito Villamarín.

Dit seizoen kwam Isco tot twaalf wedstrijden in La Liga voor Real, waarvan maar drie basisplaatsen. De aanvallende middenvelder lijkt dus na negen jaar in Madrid door de achterdeur te gaan vertrekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s