'Vanaf het moment dat ik naar Ajax ben gekomen, heb ik geen droomclub meer'

'Vanaf het moment dat ik naar Ajax ben gekomen, heb ik geen droomclub meer'

29-04-2022 15:37
74

Lisandro Martínez stelt dat er geen club is waar hij koste wat het kost nog eens voor zou willen spelen. De droom van de Argentijnse verdediger is naar eigen zeggen al uitgekomen toen hij naar Ajax ging.

Ajax nam Martínez in de zomer van 2019 over van het Argentijnse Defensa y Justicia en dat was voor hem al een wens die uitkwam. Een droomclub in Europa heeft de verdediger dus niet. "Ik heb er niet echt een duidelijk antwoord op", zegt hij tegen Ajax Life.

"Toen ik jong was, droomde ik ervan om in de beste elftallen ter wereld te spelen", legt Martínez verder uit. "Vanaf het moment dat ik als prof van Argentinië naar Europa ging, naar Ajax dus, heb ik die droom eigenlijk niet meer en ben ik veel meer met dit moment in mijn carrière bezig dan met wat eventueel later kan komen."

Martínez ligt tot medio 2025 vast in de Johan Cruijff Arena, maar blijft wellicht niet tot die tijd in de Nederlandse hoofdstad. Er zou interesse zijn van FC Barcelona en Manchester United, maar daar is nog geen serieuze berichtgeving over geweest.