Hope Solo (40) naar de afkickkliniek: 'Ik zal vrijwillig deelnemen'

Hope Solo (40) naar de afkickkliniek: 'Ik zal vrijwillig deelnemen'

30 April - 11:25
58

Hope Solo, de voormalig keepster van het Amerikaanse elftal, gaat de strijd aan tegen alcoholisme. Ze heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. Dat laat Solo (40) weten op social media.

Solo, die van 2000 tot 2016 202 interlands keepte voor het Amerikaanse elftal, greep na haar carrière naar de fles, maar is ook om andere redenen in het nieuws gekomen. Ze werd vorige maand opgepakt voor rijden onder invloed, verzet bij arrestatie en kindermishandeling nadat ze bewusteloos aan werd getroffen achter het stuur, terwijl haar kinderen achterin zaten. Solo heeft een tweeling van twee jaar oud.

Solo, die wordt gezien als een van de beste keepsters ooit, zou volgende maand worden opgenomen in de Hall of Fame. 'Ik heb contact opgenomen met de Hall of Fame en heb vriendelijk verzocht om uitstel', schrijft ze. 'Ik zal vrijwillig deelnemen aan een alcoholbehandelingsprogramma om mijn problemen met alcohol aan te pakken. Op dit moment zijn mijn energie en focus volledig gericht op mijn gezondheid, genezing en het zorgen voor mijn gezin. Ik wil de Hall of Fame bedanken voor hun steun en voor het begrip voor mijn beslissing.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s