FC Groningen verlengt met aanvoerder: Wensen hem nog veel succes

FC Groningen verlengt met aanvoerder: "Wensen hem nog veel succes"

01-05-2022 10:12
9

FC Groningen maakt zondagochtend de contractverlenging van Michael de Leeuw bekend. De spits had een aflopend contract dat is verlengd tot de zomer van 2023. Het betreft een optie in het contract van De Leeuw.

Groningen legde De Leeuw afgelopen zomer vast. De teller staat op vijf goals in 28 wedstrijden. "Ik voel me nog steeds fit en ik denk nog voldoende waarde te kunnen hebben voor het team. Ik ben nog hongerig en blijf jagen op doelpunten. Naast succesvol zijn met het team heb ik ook nog persoonlijke doelen die ik wil bereiken, bijvoorbeeld de grens van honderd Eredivisie-doelpunten. Dat is een ambitieus streven – want ik sta nu op 86 goals – maar als je doelen stelt, moet de uitdaging in mijn ogen groot zijn", zegt De Leeuw op de clubsite van Groningen.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus zegt dat De Leeuw nog altijd van waarde is voor het team. "Bovendien heeft hij als aanvoerder in en buiten het veld een belangrijke rol. Michael is een prettige persoonlijkheid en ware ambassadeur voor FC Groningen. Wij feliciteren hem hartelijk met zijn contractverlenging en wensen hem nog heel veel succes; dit en volgend seizoen."