'Hamstra en Huntelaar praten spoedig met Timber over contractverlenging'

'Hamstra en Huntelaar praten spoedig met Timber over contractverlenging'

2 mei - 19:19
73

Ajax gaat binnen afzienbare tijd met Jurriën Timber om tafel over een contractverlenging. De centrale verdediger staat nog twee jaar onder contract in Amsterdam, waardoor er geen haast wordt gemaakt. 

De voorbije tijd wordt Timber veelvuldig gelinkt aan een overstap naar Bayern München en Manchester United, maar volgens clubwatcher Mike Verweij ligt een langer verblijf bij Ajax voor de hand. "Ik hoor veel verhalen over Timber en een contractverlenging: dat zal opgepakt worden als Gerry Hamstra (technisch manager, red.) en Klaas-Jan Huntelaar (rechterhand Hamstra, red.) zich niet meer op trainingen en dergelijke hoeven te richten", zegt hij bij de Kick-Off Voetbalpodcast van De Telegraaf.

"Hij staat ook nog twee jaar onder contract", vervolgt Verweij, die laat doorschemeren dat het wachten is op de aanstelling van de opvolger van Erik ten Hag, voordat er met spelers gezeten wordt. "Het zou gek zijn als je nu eerst vier spelers aantrekt en er vijf laat vertrekken." De journalist laat tussen de regels door vallen dat een nieuwe verbintenis van Timber een reële optie is. "Het lijkt me dat de volgende trainer, Alfred Schreuder, hem erbij wil houden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie