'PSV heeft Timber in het vizier: Eindhovenaren rekenen op Sangaré-exit'

'PSV heeft Timber in het vizier: Eindhovenaren rekenen op Sangaré-exit'

02-05-2022 22:06 Laatste update: 22:44
274

Quinten Timber staat in de belangstelling van PSV. De FC Utrecht-middenvelder is bezig aan een sterk seizoen en wordt in Eindhoven gezien als mogelijke opvolger van Ibrahim Sangaré, die bij veel clubs op het lijstje staat. 

Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Technisch directeur John de Jong was afgelopen weekend aandachtig toeschouwer bij FC Utrecht. Het PSV-bestuur is positief gestemd over de ontwikkeling van Timber, die pas één jaar op het hoogste niveau acteert. De middenvelder beschikt nog over een contract tot medio 2024 bij Utrecht. PSV is niet de enige club met interesse, waardoor de Domstedelingen serieus moeten rekening houden met een vertrek van Timber.

PSV wil met Timber het waarschijnlijke vertrek van Sangaré opvangen. De Ivoriaan wordt hevig gelinkt aan Premier League-clubs, waaronder Aston Villa, Leicester City en Newcastle United. Timber geldt als zijn ideale opvolger, al is het geen uitgemaakte zaak dat de Eindhovenaren de twintigjarige rechtspoot kunnen inlijven. De concurrentie om de handtekening van Timber is 'fors', klinkt het.

Momenteel beschikt PSV met Sangaré, Joey Veerman, Erick Gutiérrez en Marco van Ginkel over vier defensieve middenvelders, al kan Olivier Boscagli ook op die positie uit de voeten. Laatstgenoemde is voor langere tijd uit de roulatie, terwijl er ook interesse is voor de Mexicaan. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie