Feyenoord zit al in het hart van huurling: 'I play for the badge, for Feyenoord'

Feyenoord zit al in het hart van huurling: 'I play for the badge, for Feyenoord'

03-05-2022 07:16 Laatste update: 07:36
28

Reiss Nelson zit op zijn plek bij Feyenoord. De huurling van Arsenal had even nodig om zijn draai in Rotterdam-Zuid te vinden, maar merkt dat hij onder Arne Slot zijn gewenste niveau aantikt. 

Nelson streek in augustus vorig jaar neer bij Feyenoord, maar moest het in het begin voornamelijk doen met invalbeurten. "Ik had blessures, had daarna wat pech en eigenlijk was mijn body niet in balans die eerste maanden. Ik heb tegen mijzelf gezegd dat ik geduld moest hebben", laat hij optekenen door De Telegraaf. Het wachten werd beloond, aangezien de buitenspeler de voorbije periode een vaste waarde is voor Slot.

"Ik wist sowieso dat het moeilijk zou worden. Ik kom van Arsenal maar je wandelt niet zomaar het elftal van Feyenoord binnen", vervolgt Nelson. "Arne Slot heeft een prima selectie neergezet en er lopen hier fantastische spelers. Het was gewoon moeilijk om in het team te komen. Ik ben als een bezetene gaan knokken en nu sta ik er."

Aanstaande donderdag beleeft Nelson met Feyenoord tegen Olympique Marseille naar eigen zeggen een 'special night'. "We gaan deze avond voor de rest van ons leven herinneren, dat weet ik nu al. Alle spelers en iedereen binnen de club Feyenoord kijken er gigantisch naar uit. Ik heb het hier geweldig naar mijn zin en ik ga ook alles geven. I play for the badge, for Feyenoord."