'Arsenal staat voor 'operatie van 100 miljoen' en informeert bij Inter en City'

'Arsenal staat voor 'operatie van 100 miljoen' en informeert bij Inter en City'

3 mei - 07:55 Laatste update: 08:12
31

Arsenal heeft grootse plannen voor komende zomer. The Gunners willen twee spitsen aantrekken en calculeren meer dan honderd miljoen euro in voor die operatie. Dat geld is ruimschoots beschikbaar. 

Lautaro Martínez (Internazionale), Gabriel Jesus (Manchester City) en Dominic Calvert-Lewin (Everton) staan op het lijstje van Arsenal. De club wil twee van de drie spitsen inlijven, met Martínez als voornaamste kandidaat, meldt The Times. De Inter-spits heeft naar verluidt één voorwaarde gesteld aan een mogelijke overstap: Arsenal moet volgend seizoen actief zijn in de Champions League.

Met de belangenbehartigers van Jesus heeft Arsenal al meerdere gesprekken gevoerd. Het Engelse medium schetst dat de Braziliaan ongeveer 45 miljoen euro moet kosten voor de Londenaren. Naar verluidt staat de City-aanvaller niet onwelwillend tegenover een stap naar Arsenal. 

Mocht een van beide aanvallers niet de weg naar het Emirates Stadium bewandelen, geldt Calvert-Lewin als alternatief. De 25-jarige Everton-spits kwakkelt dit seizoen weliswaar met zijn vorm, maar heeft in het verleden bewezen zijn doelpunten makkelijk te kunnen maken. Om die reden heeft Arsenal zijn oog laten vallen op de Engelsman. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie