Guardiola lacht om uitspraken van Modric: 'Elk team denkt dat ze dat kunnen'

Guardiola lacht om uitspraken van Modric: 'Elk team denkt dat ze dat kunnen'

Pep Guardiola is niet onder de indruk van uitspraken van Luka Modric. De Kroatische middenvelder van Real Madrid zei dat zijn ploeg in staat is om van iedereen te winnen en dus ook van Manchester City.

Op een persconferentie kreeg City-trainer Guardiola deze uitspraken te horen en hij moest er mee lachen. "Elk team denkt dat ze van elke tegenstander kunnen winnen als ze op topniveau spelen", reageerde de Spanjaard. "Het is normaal dat ze dat voelen en bij ons is dat ook niet anders."

Een favoriet wil de oefenmeester van The Citizens dan ook niet aanwijzen, ondanks de 4-3 overwinning van zijn ploeg van vorige week. "We hebben toen ook gezien dat het twee heel goede teams zijn. Zij zijn kampioen van Spanje, wij willen graag kampioen worden in Engeland en we willen allebei koste wat het kost door naar die finale."

Woensdagavond wordt er om 21.00 uur afgetrapt in Santiago Bernabéu. Omdat de regels rond uitdoelpunten zijn afgeschaft, verdedigt City een 1-0 voorsprong in plaats van 4-3. De winnaar speelt in de finale tegen Liverpool of Villarreal. Die twee ploegen treffen elkaar dinsdag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s