Slechts twee Nederlanders tijdens CL-clash: Danjuma haakt af bij Villarreal

Slechts twee Nederlanders tijdens CL-clash: Danjuma haakt af bij Villarreal

3 May - 19:55
16

Arnaut Danjuma ontbreekt dinsdagavond bij Villarreal in de Champions League-clash met Liverpool. De Nederlandse aanvaller is niet op tijd fit, zo laat de Spaanse club weten.

Danjuma heeft nog teveel last van een spierblessure, die hem afgelopen weekeinde al aan de kant hield tijdens de 2-1 nederlaag tegen Deportivo Alavés in La Liga. Hij ontbreekt daarom in de wedstrijdselectie van El Submarino Amarillo voor de return tegen Liverpool. De ploeg van coach Unai Emery moet op eigen veld een 2-0 nederlaag uit de heenwedstrijd zien weg te poetsen.

Het gemis van Danjuma zal zich doen voelen bij Villarreal. De Oranje-international is razendsnel uitgegroeid tot steunpilaar, nadat hij vorige zomer overkwam van Bournemouth. Hij was dit seizoen al zes keer trefzeker en gaf één assist in elf optredens in de Champions League. In de Spaanse competitie tekende de 25-jarige aanvaller voor tien goals en drie assists in 23 wedstrijden.

Bij Liverpool verschijnt Virgil van Dijk aan de aftrap. Hij is niet de enige Nederlander op het veld. Danny Makkelie is de scheidsrechter tijdens het treffen in de halve finale. De aftrap is om 21.00 uur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s