Salah heeft nog een appeltje te schillen met Real en komt met waarschuwing

Salah heeft nog een appeltje te schillen met Real en komt met waarschuwing

05-05-2022 10:22 Laatste update: 10:24
55

Dat de Champions League-finale van dit seizoen tussen Liverpool en Real Madrid gaat, is extra pikant voor Mohamed Salah. Drie jaar geleden speelden de twee grootmachten ook tegen elkaar in de eindstrijd van het miljardenbal en werd de Egyptische aanvaller uit de wedstrijd geduwd.

Door een nare overtreding van Sergio Ramos, waardoor Salah onder de Spaanse verdediger terecht kwam en zijn schouder uit de kom ging, moest de aanvaller van Liverpool de strijd staken. Ramos kreeg geen geel en kon wel verder, wat voor veel verontwaardiging zorgde.

Deze keer is de sterke stopper er sowieso niet bij, aangezien hij tegenwoordig onder contract staat bij Paris Saint-Germain, maar toch zint Salah op wraak. In een post op Instagram reageert hij op het nieuws dat Real in de finale staat. 'We hebben nog iets recht te zetten', laat hij optekenen.

Op 28 mei krijgen Salah en Liverpool een kans om revanche te nemen voor de met 3-1 verloren finale in Kiev van vier jaar geleden. Het Stade de France zal het decor zijn voor de eindstrijd van de Champions League.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mohamed Salah (@mosalah)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie