Uitgerekend moeder Mbappé treedt naar buiten na verhalen over megadeal met PSG

5 mei 2022 om 20:56
Laatste update: 5 mei 2022 om 21:21

Kylian Mbappé heeft zijn lot definitief aan Paris Saint-Germain verbonden, meent het medium Le Parisien. Deze scoop wordt echter ontkracht door de familie van de Franse superster.

Mbappé kwam in 2017 over van AS Monaco en verbond zich tot 2022 aan PSG. Lange tijd leek het erop dat hij naar Real Madrid zou verhuizen zodra hij zijn transfervrije status kon benutten, maar volgens Le Parisien houden de Parijzenaars hem toch binnenboord, tegen duizelingwekkende financiële voorwaarden. Mbappé zou voor twee seizoenen plus nog een jaar kunnen tekenen en vijftig miljoen (!) euro netto per jaar kunnen verdienen. Ook ligt er volgens het Parijse medium een loyaliteitsbonus van honderd miljoen euro klaar.

De naasten van Mbappé ontkennen echter dat er al sprake is van een akkoord. De topscorer én assistkoning van de Ligue 1 zou nog nadenken over zijn sportieve toekomst en transferspecialist Fabrizio Romano pakt zelfs uit met een reactie van moeder Mbappé. "Er is geen overeenkomst met Paris Saint-Germain of welke club dan ook. De discussies over de toekomst van Kylian verlopen in alle stilte, zodat hij uiteindelijk de beste keuze kan maken, met respect voor alle partijen."